Retour- en Teruggavebeleid van Schoonheidssalon Bellis

Overzicht Ons retour- en teruggavebeleid van Schoonheidssalon Bellis is geldig gedurende 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we geen volledige teruggave of ruil aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending bij Schoonheidssalon Bellis, moet het artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verschillende soorten goederen komen niet in aanmerking voor retourzending bij Schoonheidssalon Bellis. Bederfelijke goederen zoals voedsel, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten die intieme of sanitaire goederen zijn, gevaarlijke materialen, of ontvlambare vloeistoffen of gassen.

Extra niet-retourneerbare items bij Schoonheidssalon Bellis:

Cadeaubonnen Downloadbare softwareproducten Sommige gezondheids- en persoonlijke verzorgingsartikelen Om uw retourzending bij Schoonheidssalon Bellis te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Stuur alstublieft uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin alleen gedeeltelijke restituties worden verleend bij Schoonheidssalon Bellis:

Boek met overduidelijke gebruikssporen CD, DVD, VHS-band, software, videospel, cassettebandje of vinylplaat die is geopend. Elk artikel dat niet in de oorspronkelijke staat verkeert, beschadigd is of ontbrekende onderdelen heeft om redenen die niet aan ons te wijten zijn. Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd. Restituties bij Schoonheidssalon Bellis Nadat we uw retourzending bij Schoonheidssalon Bellis hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw restitutie.

Als u bent goedgekeurd bij Schoonheidssalon Bellis, wordt uw restitutie verwerkt, en een tegoed wordt automatisch toegepast op uw credit