Katrien

Trotse eigenares van het salon, waar ze al 25 jaar lang met passie schoonheidsbehandelingen aanbiedt.

Bij Katrien kan je steeds terecht voor de klassieke behandelingen. Van verschillende gelaatsverzorgingen, allerhande epilaties tot een manicure. 

” één van mijn specialisaties zijn voetverzorging. Ik heb altijd al een bijzondere fascinatie gehad voor dit vakgebied en heb mij gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige en op maat gemaakte voetverzorgingen. Gezonde en verzorgde voeten zijn essentieel!

De resultaten die hiermee bereikt worden, en de hulp die ik kan zijn voor klanten geeft mij een enorme voldoening!  ” 

Goed om te weten is dat de medische pedicure hier wordt erkend door meerdere mutualiteiten.

De reeds jaren lange ervaring zorgt ervoor dat Katrien een echte specialiste is in haar vakgebied, waardoor je ongetwijfeld in goede handen bent !  

” Wij streven naar perfectie in alles wat we doen, en jullie aanbieden ” 

Maak uw afspraak

De winkel

Niet enkel deugddoende behandelingen resulteren in een optimaal resultaat. Maar ook het gebruik van producten voor thuis zijn onmisbaar !  Daarom verwelkomen we u graag in onze winkel, waar een scala aan zorgvuldig geselecteerde merken te vinden zijn. Van Ahava, Marc Inbane, Bend beauty tot onze geurkaarsen. 

Het is onze taak jullie te adviseren bij de juiste productkeuze. Daarom moedigen we aan contact op te nemen als u geintereseerd bent in een specifiek product, zo kunnen we klaar staan om u zo persoonlijk en behulpzaam mogelijk te assisteren. Weinig tijd om langs te komen? Bekijk dan even onze webshop!

Cadeaubon? Bel ons gerust van tevoren, en wij zorgen ervoor dat deze prachtig wordt verpakt!

Anouk

Als nagel- & huidspecialiste ontfermt ze zich met veel passie over jou behandeling!

” Ik ben trots & heel enthousiast dat ik in de voetsporen van mama  kan treden” 

De samenwerking heeft gezorgd voor nieuwe ideeen, een nieuwe frisse wind waait door de zaak en dit is een bron van vreugde voor ons beiden. 

Er werd al vlug besloten dat ik mij zou toeleggen op 3 pijlers: huidverzorging, specifieke nagelverzorging & lashlift. Huidverzorging is mijn passie & specilialiteit. Ik geloof in de kracht van een gezonde en stralende huid, het belang hiervan wordt nog steeds onderschat. Ik probeer voortdurend te perfectioneren, kennis bij te schaven en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Er wordt gestreefd elke klant te kunnen helpen naar een zo best mogelijk huidresultaat. Niks mooier dan mensen een inzicht te laten krijgen in hun huidconditie en hun op weg te helpen naar het beoogde resultaat.

Voor een spa manicure, gellak tot een set gelnagels kan je ook bij mij terecht. Dit is iets waar ik zeer perfectionistisch in ben, en met veel liefde in te werk ga. 

Lashlift is een behandeling die ik al geruime tijd beoefen. Het geeft steeds een fantastisch en onmiddellijk resultaat.