Gelaatsverzorging

”MINERAL OSMOTER RECHARGEMETHOD”

Nood aan een recharge? Deze ontspannende gelaats- en decolleté massage boost de hydratatie van de gedehydrateerde huid die door de dagelijkse stress en agressies haar levensnoodzakelijk vocht verliest. De intens hydraterende verzorging herstelt de vochtbalans van je gelaat van binnenuit dankzij het unieke Osmoter complex. De essentiële recharge behandeling egaliseert het huidoppervlak, verzacht de huid, doet fijne lijntjes verdwijnen en onthult een stralende huid. De perfecte, maandelijkse onderhoudsbehandeling voor de huid waar iedereen naar snakt!

Doelgroep: alle huidtypes, maar specifiek de gedehydrateerde huid. Een echte aanrader bij een droog klimaat.

60min – €65

”INTENS HYDRATION”
De ideale verzorging voor na de warme zomermaanden! Laat je huid terug stralen dankzij een dieptereiniging & hydratatie boost. In combinatie met onze Hyaluronic Acid producten voor een optimaal vochtgehalte op elk niveau van de huid.

Doelgroep: alle huidtypes. Aangeraden voor na de zomermaanden, wanneer de huid gedehydrateerd voelt.

60min. €75

”ABSOLUTE MINERAL RENEWAL”
Op zoek naar de full package, perfect voor de mature, gedehydrateerde huid? Deze multi-voordelige anti-aging gelaatsverzorging focust zich op algemene huidverbetering: strijkt rimpels en fijne lijntjes glad, versterkt de stevigheid van de huid en egaliseert je teint. De behandeling maakt de huid gladder en zorgt voor een jeugdige look! Wie zegt hier neen tegen?

Doelgroep: perfect voor de mature, gedehydrateerde, droge en zeer droge huid. Voor mensen die bezorgd zijn om zichtbare tekenen van veroudering: rimpels, verlies van stevigheid en ongelijkmatige teint.

60min. – €75

”APPLE OF SODOM INSTANT YOUTH TREATMENT”
Twijfel je om te beginnen met botox? Stop! Ontdek ons veilige alternatief onze Apple of Sodom en zijn bijpassende verzorging! Deze multi-voordelige anti-aging behandeling strijkt rimpels en fijne lijntjes glad, versterkt de stevigheid van je huid en egaliseert de teint! Onze op maat gemaakte verzorgingstool AHAVA Facial Cups geeft jouw verzorging dat extraatje dat geen enkele andere anti-aging verzorging heeft!

Doelgroep: perfecte behandeling voor mensen die bezorgd zijn over zichtbare tekenen van veroudering: rimpels, verlief van stevigheid en ongelijkmatige teint.

75min. – €85

De ideale verzorging voor na de warme zomermaanden & zonnige vakantie’s! Laat je huid terug stralen dankzij een dieptereiniging, vervaag droogtelijntjes & ga voor een ultieme glow door een hydratatie boost. In combinatie met onze Hyaluronic Acid producten voor een optimaal vochtgehalte op elk niveau van de huid.

60min. -€75

Voor elk huidtype
Een verhelderende behandeling, voor mensen met last van hyperpigmentatie, ouderdomsvlekjes of een oneffen teint.
De minerale behandeling werkt hydraterend en verstevigend, de Vit C werkt op een egalere en heldere teint, verbetert de textuur van de huid.

75min. – €85

Maak makkelijk jouw afspraak wanneer het voor jou past, van op elke plek en 24op7.

Indien u wenst een telefonische afspraak te maken dan is dit nog steeds mogelijk. Hiervoor kan je terecht op het telefoon nummer: 050 79 11 51. Wij zijn bereikbaar volgens de openingsuren.

Twijfel niet langer en neem gerust vrijblijvend contact met ons op bij vragen of maak uw afspraak via het online boekingssysteem!