EPILITATIES

Wenkbrauwen epileren accentueert expressie, maar ga subtiel te werk voor een natuurlijke uitstraling zonder overdaad. Less is vaak more!

€14

Bovenlip epilatie biedt een gladde finish, maar vermijd overmatig plukken om irritatie te voorkomen en de natuurlijke contour te behouden. Delicate precisie voor een zachte uitstraling.

€7 

Kin epilatie geeft een zijdezachte huid, maar wees voorzichtig om een evenwichtige vorm te behouden en irritatie te minimaliseren. Subtiele ontharing voor een moeiteloze uitstraling.

€7

 

Oksel epilatie zorgt voor langdurige gladheid, maar vermijd te veel trekken om gevoeligheid te verminderen. Kies voor zachtheid en comfort, met een vleugje precisie.

€12

Bikinilijn epilatie voor een zomerse gladheid.

€12

Onderbeen epilatie voor ultragladde resultaten, maar ga voorzichtig over de knieën om ongemak te verminderen. Stralende gladheid met een subtiele touch.

€24

Volledige beenepilatie voor een zijdezachte finish, met vlotte bewegingen en aandacht voor detail. Stralende gladheid van heup tot teen.

€38

Armepilatie voor een zachte, haarvrije look, maar behoud een natuurlijke textuur en vermijd overmatig epileren. Stralende armen met een vleugje subtiliteit.

€20

Maak makkelijk jouw afspraak wanneer het voor jou past, van op elke plek en 24op7.

Indien u wenst een telefonische afspraak te maken dan is dit nog steeds mogelijk. Hiervoor kan je terecht op het telefoon nummer: 050 79 11 51. Wij zijn bereikbaar volgens de openingsuren.

Twijfel niet langer en neem gerust vrijblijvend contact met ons op bij vragen of maak uw afspraak via het online boekingssysteem!